Új szériák bevezetése – IT koordinátor

- Az „Új szériák bevezetése“ projekt IT részfeladatainak koordinációja a karosszéria-, a felületkezelő- és az összeszerelő üzemek területén a megfelelő tervezési, helyi és központi IT valamint helyi szolgáltatók bevonásával.
- Az új szériához kapcsolódó komplex alkalmazási környezet megtervezése, egyeztetése és megvalósítása az IT innovációkra vonatkozó szabványok és a helyi jellegzetességek figyelembevételével.
- A helyi szakterületek tanácsadása és támogatása az IT kérdésekben, figyelembe véve a komplex rendszerek használhatóságát különböző platformokon és interfészekkel.
- Koncepciófejlesztés komplex IT megoldásokhoz a gyárban. Komplex rendszerek és új módszerek tervezése, megvalósítása és bevezetése (tesztelés, bevezetés és oktatás)
- A tervezett rendszerek és megoldások folyamatos továbbfejlesztése és a gazdaságosság folyamatos felülvizsgálata, valamint az ehhez kapcsolódó büdzsé nyomon követése.
- A projektre kijelölt munkatársak irányítása feladat elvégzésének, a határidő betartása és a minőségi elvárások elérése érdekében.
- Költségvetés-tervezés és ellenőrzés a megfelelő projekt-mérföldkövek figyelembe vételével (pl. operatív tervezés, költségelőrejelzés, budget flow) valamint a költségvetés ellenőrzése a saját részprojekten belül
- A projektben együttműköfőp külső beszállítók és szolgáltatók kiválasztása, koordinálása (teljesítményértékelés és átadás-átvétel is)

- Befejezett felsőfokú informatikai, mérnöki vagy közgazdasági végzettség
- Legalább 5 éves szakmai tapasztalat, lehetőleg német vállalatoknál
- A járműgyártási környezet alapos ismerete
- Nagyon jó német nyelvtudás, írásban és szóban
- Széleskörű projektmenedzseri és stratégiai tervezési tapasztalat
- Önálló és alapos munkavégzés, kiemelkedő teljesítmény, nagy teherbíró képesség, csapatszellem és jó kommunikációs készség
- A jó angol nyelvtudás előnyt jelent
Kollégáink szakértelmét versenyképes juttatással és alapbéren felüli csomaggal (mint pl. cafeteria, dolgozói biztosítás, letelepedési támogatás, 13. havi juttatás, sportolási lehetőségek) díjazzuk. Az innovatív és kreatív ötletek megvalósítását elismerjük és jutalmazzuk.
Stabil munkahely, szakmai fejlődés és versenyképes jövedelem: ezt biztosítja neked a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
Csatlakozz a folyamatosan bővülő kecskeméti csapatunkhoz és tudásoddal, szakmai tapasztalatoddal járulj hozzá prémium minőségű autóink gyártásához!
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed, kérjük küldd el jelentkezésed magyar és német vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzzal!